Trading, import & export
 


MORYS, houten voorraadkisten voor de aardappel- en groente teelt.

D1- Standaard

D1, dé Degelijke nummer 1voor aardappelen, wortelen en uienkist tijdens transport en bewaring. De kist beschikt standaard over 6 diagonalen en wordt door ons voorzien van verlijmde verbindingen tussen alle elementen. Leverbaar in diverse lengtes, breedtes en hoogtes zodat de kist perfect aansluit bij uw bestaande kisten- of logistieke oplossingen. Leverbaar in maximale breedte van 240cm en maximale diepte van 140cm. Optioneel leverbaar met watervast betonplex. Deze kist wordt gemaakt uit Noord-Europees sparrenhout en Noord-Europees Lariks hout. 

DF Standaard Verstevigd

 De D1 maar dan met extra verstevigingen voor het zware werk. Wilt u een beperkt aantal kisten gebruiken voor transport vanuit het land naar de opslag? Geen punt, de DF is speciaal ontwikkeld voor dit doel en kan in vele breedte maten worden geproduceerd. De structuur van de kist is vormgegeven om krachten optimaal te verdelen over de bodem en pallet. Leverbaar in maximale breedte van 280cm en maximale diepte van 180cm. Optioneel leverbaar met watervast betonplex. Deze kist wordt gemaakt uit Noord-Europees sparrenhout en Noord-Europees Lariks hout.

         


FR-GB Verwerking & Opslag

FR-GB staat voor Franse- Engelse stijl. Deze kist is een mix tussen Frans pallet design en Engelse kist constructie waarbij alle 6 de staanders gebouw zitten aan de 3 onderliggers. De onderliggers zijn verbonden middels 3 onderplanken en helpen de krachten tijdens transport te verdelen. Deze kist is perfect geschikt voor logistieke werkzaamheden zoals het leegrijden van gestorte opslag of verwerking vanaf het land. Leverbaar in alle mogelijke breedte, diepte en hoogte maten. Deze kist wordt gemaakt uit Noord-Europees sparrenhout en Noord-Europees Lariks hout.

FV Geforceerde Ventilatie

Speciaal ontwikkeld voor de geforceerde bewaring is ons FV model voorzien van Gleuf en Groef verbinding tussen de planken in de palletbodem, in de zijkanten en voor- en achterkant. De kist is daardoor geschikt voor de bewaarcellen van de toekomst. De kist wordt door veel telers gebruikt in speciale bewaarcellen en daarom maken wij elke levering naar wens van de klant. 121cm hoog, 158cm breed en 118cm diep? Geen probleem, alles is mogelijk. Optioneel verkrijgbaar met watervast betonplex. Deze kist wordt gemaakt uit Noord-Europees sparrenhout en Noord-Europees Lariks hout. 

AGF S-FV Semi Geforceerde Ventilatie

Semi geforceerde bewaring is mogelijk met onze S-FV kist. De kist beschikt over 2 zijkanten met Gleuf en Groef verbinding en optioneel ook in de bodem van de pallet. Standaard voorzien van 6 diagonalen en extra zware blaken in de pallet is de kist stevig zonder zwaar te zijn. Optioneel verkrijgbaar met watervast betonplex. Deze kist wordt gemaakt uit Noord-Europees sparrenhout en Noord-Europees Lariks hout.MORYS groenten en fruit kisten
Morys NL AG.png (895.89KB)
MORYS groenten en fruit kisten
Morys NL AG.png (895.89KB)


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram